چهارشنبه

نصیحت کاسترو به احمدی نژاد در مورد یهودیان و اسرائیل

محمود احمدی نژاد رئیس‌جمهوری پر حاشیه جمهوری اسلامی که در عمرش بجز چند سفر مشهد و شاه عبدالعظیم جایی نرفته بود ، در مدت سوار شدن بر خر مراد تا توانست به بهانه های مختلف به سفرهای خارجی در گوشه و کنار جهان رفت !

احمدی نژاد در طول هشت سال سواری ( ریاست جمهوری ! ) هشت بار خود را به آمریکا ( نیویورک ) رساند و در گران ترین هتل این شهر با زن و بچه و اهل فامیل و دوستان و یارانش به خرج امت مظلوم ایران خوردند و پاشیدند ، و اگرچه خود با چمدان های پر از سوغاتی ( دستآورد ! ) به کشور بازگشتند ، اما نتیجه این سفرها و سخنرانی های تند و بی معنا و حساب نشده در مجمع عمومی سازمان ملل برای ایرانیان مصیبت بار بود و سبب تمدید و تشدید تحریم های ناعادلانه علیه ایرانیان گردید !

احمدی نژاد که خیلی دوست داشت از نزدیک فیدل کاسترو را ببیند و با این انقلابی اسطوره ای عکس یادگاری بیندازد و به بچه محل ها و اهل فامیل نشان بدهد ؛ دو بار هم خود را به هاوانا رساند و به دیدار فیدل کاسترو که دیگر مقامی نداشت و داوطلبانه خانه نشین شده بود، رفت و با وی عکس یادگاری گرفت !
کاسترو که سیاستمدار و انقلابی پر تجربه و سرد و گرم کشیده ای بود و در ضمن به آینده و سرنوشت ایران علاقمند بود با توجه به آنچه از اعمال و حرکات و گفتار احمدی نژاد شنیده بود از این فرصت استفاده کرده و احمدی نژاد را نصیحت و پیروی از عقل دعوت کرد !
گفتنی است در سال ٨٩ خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: «یک روزنامه‌نگار آمریکایی که به کوبا سفر کرده و ملاقات‌های طولانی با کاسترو داشته، در مطلبی در وب‌سایت آتلانتیک نوشت که رهبر انقلاب کوبا در ملاقات با وی، انتقاداتی را نسبت به احمدی‌نژاد بیان کرده و گفته که رئیس‌جمهوری ایران گرایش‌های یهودستیزانه دارد».

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از «جفری گلدبرگ»، عضو شورای سردبیری مجله معروف «آتلانتیک» که به‌همراه خانم «جولیا سوییگ»، کارشناس روابط آمریکا و کوبا در شورای روابط خارجی آمریکا، به کوبا سفر کرده بود، درباره نظرات کاسترو درباره اظهارات محمود احمدی‌نژاد درباره نفی هولوکاست نوشت:

«کاسترو به طور مداوم احمدی‌نژاد را به دلیل نفی هولوکاست سرزنش می‌کرد. وی معتقد بود که اگر ایران واقعیت وجود تاریخ یهودستیزی در جهان را مورد پذیرش قرار داده و تلاش کند تا نگرانی‌های منطقی اسرائیل درباره موجودیت خود را درک کند، تأثیر بیشتری در تحقق صلح جهانی خواهد داشت».
گلدبرگ به نقل از کاسترو نوشته بود: «من فکر نمی‌کنم در طول تاریخ هیچ قوم و مذهبی بیش از یهودی‌ها مورد تهمت و افترا قرار گرفته باشند، من می‌خواهم بگویم که حتی بیش از مسلمانان. ایران باید بداند که یهودی‌ها از سرزمین خود به بیرون رانده شدند و در تمام مناطق جهان به‌عنوان مردمی که پسر خدا را کشته‌اند، مورد شکنجه و بدرفتاری قرار گرفتند».
آن‌طور که گلدبرگ نوشته بود، پیش‌بینی کاسترو از آینده بحران اتمی ایران این بود که «این مشکل (بحران اتمی ایران) به سمت حل‌شدن نمی‌رود، چراکه حکومت ایران پروایی از رودرروشدن با تهدیدهای پیش‌رویش ندارد. حکومت ایران یک تفاوت عمده با حکومت انقلابی کوبا دارد و آن، خاصیت مذهبی‌بودن آن است و تجربه نشان داده که رهبران مذهبی کمتر اهل سازش هستند».


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر